Viktig information

Det är möjligt att köpa receptbelagda läkemedel lagligt via Internet, eftersom du får ett recept genom samråd med en läkare. För du använder erbjudandet och beställer läkemedel på nätet rekommenderar vi att du läser igenom den här artikeln med viktig information.

Beställ lagligt

För tillfället finns det bara ett fåtal aktörer som du lagligt och säkert kan köpa läkemedel från. Aktörna vi rekommenderar erbjuder konsultation med godkänd EU-läkare, leverans från en godkänd apotek och har ett godkännande från de europeiska myndigheterna. I våra artiklar länkar vi bara til dessa  e-hälsotjänster och möjligheten att lagligt köpa läkemedel online bekräftats av Läkemedelsverket i tidningen Läkemedelsvärlden.

OBS: Köpa aldrig receptbelagda läkemedel från en webbplats som inte erbjuder medicinsk konsultation. Du bryta mot lagen och riskerar att vad du köper är farliga och falska kopior.

Medicinsk konsultation

Den medicinsk konsultation som måste utföras för att göra det möjligt för dig att få ett recept är också viktigt för att få rätt behandling. Det är därför viktigt att du svarar uppriktigt på frågor om egen hälsa, så att läkaren kan ordinera säker behandling. Notera i detta sammanhang att denna online-konsultation inte kan ersätta en vanligt läkarbesök. Kontakta svensk sjukvård om du är tveksam på något relaterad till egen hälsa. Lägg till detta sammanhang märka till att det finns ett antal läkemedel som man inte kan beställa lagligt på nätet, eftersom dessa inte är lämpliga för detta.

Viktigt

Det huvudsakliga ändamålet med denna webbplats är att informera om möjligheten att lagligt få recept, och köpa läkemedel via internet, så att många som möjligt undviker farliga mediciner som säljs av illegala onlineapotek.

Vi betonar att informationen på denna webbplatsen är generell och det gäller även i förhållande till användningen av läkemedel, inklusive biverkningar. Läs alltid bipacksedeln och kontakta svensk sjukvård för eventuella frågor. Du kan annars också hitta relevant information om användning, utsatta grupper, biverkningar och mer, på den svenska sajten til den kliniken vi länkar till.

Dessutom betonar vi att lagligtreceptonline.se inte kan hållas ansvariga för eventuella skador i samband med användning av informationen på denna webbplats eller läkemedel vi diskuterar. Vi tillhandahåller endast allmän information som inte på något sätt bör användas för att fatta beslut som rör deras egen eller andras hälsa.