Hur köpa preventivmedel på nätet?

P-piller, dagen-efter-piller, p-plåster, minipiller och p-ring är alla preventivmedel du säkert kan beställa på nätet, från en godkänd online klinik. Du kan beställa receptbelagda preventivmedel lagligt och du kan köpa receptbelagda preventivmedel säkert.

Köpa preventivmedel lagligt

Att köpa preventivmedel på nätet är helt lagligt om du handlar från detta online klinik och från deras sajter kan du beställa p-piller och andra preventivmedel. Du gör enkelt din beställning, fyller i ett medicinsk frågeformulär och sedan vill en godkänd läkare bedöma din beställning. Om du säkert kan använda det läkemedel (preventivmedel) du har beställt, kommer ett recept skrivas ut innan din order packas och skickas från en auktoriserad apotek. Din beställning kommer normalt fram inom 2-3 dagar och det i en diskret förpackning.

Du kan beställa läkemede lagligt  på nätet

Det är helt lagligt för oss här i Sverige att köpa preventivmedel och andra läkemedel på Internet, men endast om vissa villkor är uppfyllda. Det är också tillåtet att beställa preventivmedel med recept inkluderad, så länge du beställa från en online klinik som erbjuder medicinsk konsultation. Vi kan garantera att det är lagligt att köpa preventivmedel från den online kliniken vi rekommenderar och här finns mer information om laglig online-beställning av läkemedel.

Härifrån kan du lagligt köpa preventivmedel och andra läkemedel

Originella och godkända preventivmedel, recept, leverans och medicinsk konsultation inkluderat i priset, en diskret kundvård och diskret frakt, liksom säkra betalningssystem. Det är vad du får från denna online klinik som regleras av brittiska hälsovårdsmyndigheter och som enbart samarbetar med EU-godkända läkare och apotek.

OBS: Våra tips möjligheten att lagligt köpa preventivmedel på nätet gäller endast den kliniken vi länkar till. De flesta webbplatser som säljer läkemedel ägnar sig åt olagligtheter och det du erbjuds är oftast falska och potentiellt skadliga produkter. Läs mer om illegala nätapotek.

Dessa preventivmedel kan du beställa

P-piller ger ett effektivt skydd mot oönskad graviditet och du kan välja från tolv av de mest populära piller, inklusive Diane och Yasmin. Flera av dessa preventivmedel ger också andra fördelar och Diane är till exempel känt att fungera bra mot akne. Läs mer

Minipiller är ett preventivmedel som gärna rekommenderas till kvinnor som inte kan använda vanliga p-piller och dessa  är kända för att orsaka färre biverkningar. Minipiller är östrogenfria preventivmedel som ger ett bra skydd mot oönskad graviditet så länge dom används som ordinerats. Läs mer

P-ring är ett alternativ för dem som är rädda för att glömma att ta p-piller varje dag. Detta är en liten, flexibel ring som sätts in i vaginan en gång i månaden och ger mycket gott skydd mot oönskad graviditet. Läs mer

P-plåster är också ett alternativ för dem som inte önskar besväret med komma ihåg att ta pillret dagligen. Som p-piller innehåller detta preventivmedel både östrogen och gestagen, något som för övrigt även gäller p-ring. Läs mer

Dagen-efter-piller kan vara ett bra alternativ för dig som haft oskyddat samlag. Det bästa alternativet är 98 procent effektiv, men kom ihåg att dagen-efter-piller inte bevisat bör användas som preventivmedel.

För fullständig information om dessa mediciner besöka den online klinik där du lagligt kan köpa preventivmedel på nätet. Denna information är även tillgänglig på bipacksedlarna och på fasse.se. En bra artikel om preventivmedel finns här och tips om läkemedel mot klamydia, har vi lagt ut i denna artikel.

Källhänvisningar:

  • http://dagenefterpiller.se/sa-fungerar-dagen-efter-piller/
  • http://www.fass.se
  • http://www.umo.se/sex/skydd-mot-graviditet/
  • http://www.netdoktor.se/sex-relationer/artiklar/preventivmedel/