Hur beställa p-piller på nätet?

Hur beställa p-piller på nätet? Hur köpa p-piller lagligt? I den här artikeln hittar du information om hur du lagligt kan beställa preventivmedel på nätet och du kan läsa om vilka p-piller som är tillgängliga.

Att köpa p-piller?

Om du väljer denna godkända online klinik, är det helt lagligt att beställa p-piller på nätet och du kan beställa med recept inkluderad. Detta är faktiskt en onlineklinik som båda erbjuder medicinsk konsultation och recept, så att du kan beställa en säker och laglig behandling. Beställning görs enkelt på deras sajt och i detta avseende måste du fylla i ett medicinsk frågeformulär. En utbildad läkare kommer sedan att bedöma din beställning och skriva i ett recept innan ett godkänt apotek packar och skickar dina varor. Din beställning med p-piller ankommer i en diskret förpackning, men noterat att du inte kommer att kunna köpa p-piller om läkaren inte anser det som säkert för dig.

Lagligt utan recept

Vi här i Sverige kan lagligt köpa p-piller på nätet med recept inkluderad. Det kräver dock att beställningen görs från en webbplats som erbjuder medicinsk konsultation och som uppfyller de övriga kraven i lagen. Vi kan garantera att du kan beställa p-piller från den onlineklinik vi länkar till 100 procent lagligt och också helt säkert. Läs om laglig online beställning av läkemedel.

Om du väljer att beställa p-piller från detta online klinik får du ett recept och medicinsk konsultation inkluderat i priset, du får en diskret behandling med fokus på integritet, du erbjuds säkra betalningslösningar och du får originala,  godkända p-piller. Dessutom vill din beställning behandlas av en EU-godkänd läkare och ett EU-godkänd apotek.

OBS: Våra tips relaterat till möjligheten att lagligt beställa p-piller på nätet gäller endast den online kliniken vi rekommenderar. De flesta webbplatser som erbjuder läkemedel på nätet är olagliga och säljer förfalskade läkemedel som kan vara skadliga. Aldrig köp p-piller från en webbplats som erbjuder läkemedel utan recept. Läs om olagliga nätapotek

Dessa p-piller kan du beställa på nätet    

Yasmin är ett populärt preventivmiddel som ger 99 procent skydd mot oönskad graviditet och som också fungerar mot akne. En av fördelarna med Yasmin är att biverkningar som viktökning, huvudvärk till stor del undvikas.

Diane p-piller är känt för att vara mycket effektiva mot akne. Ger även mycket bra skydd mot oönskade graviditeter, men i allmänhet rekommenderas Diane inte för personer som bara behöver ett preventivmedel.

Microgynon rekommenderas av många hälsomyndigheter och även detta pillret ger nästan 100 procent skydd mot oönskad graviditet. Detta preventivmedel rekommenderas gärna för  kvinnor med svåra symptom i samband med menstruation.

Mercilon ger bra skydd mot oönskad graviditet och detta är p-piller som innehåller en relativt låg dos av östrogen. Kommer förmodligen inte orsaka negativa effekter när det gäller viktökning, något som många människor uppskattar.

Besök sajten til den online klinik som diskuterats ovan för information om vilka andra p-piller du kan beställa online.

P-piller kan som andra läkemedel ge biverkningar, särskilt i det inledande skedet där kroppen ska vänja sig vid aktiva substanser. Information om biverkningar, utsatta grupper som inte bör använda ett visst läkemedel, dosering, och mer finns på sajten til den klinik där du kan köpa p-piller. Det finns också viktig information i bipacksedeln, på drugs.com och på fass.se. Tips om att välja p-piller är finns på 1177.se. Tips på online beställning av andra preventivmedel finns här.

Källhänvisningar:

  • http://www.drugs.com/
  • http://www.health.com/
  • http://www.fass.se/
  • http://www.1177.se/Tema/Sex-och-relationer/Preventivmetoder/Preventivmedel–skydd-mot-graviditet/
  • http://www.umo.se/sex/skydd-mot-graviditet/p-piller/