Hårborttagning med laser eller kräm

Har du problem med oönskad hårväxt? Det finns ett antal produkter som ger en effektiv hårborttagning och två bra alternativ är kräm och laser. Du kan köpa en laser för hårborttagning som kan användas hemma och du kan köpa en effektiv receptbelagd kräm.

Du kan köpa receptbelagd kräm

Vaniqa kräm är ett kliniskt bevisad läkemedel som är effektivt mot oönskad hårväxt och som vi här i Sverigekan köpa lagligt på nätet. Detta är ett mycket bra alternativ till hårborttagning med laser och de flesta användare har en bra upplevelse med Vaniqa som verkar relativt snabbt och som mycket sällan orsakar biverkningar. Information om hur man får ett recept och beställa Vaniqa kräm finns i den här artikeln där du också kan läsa mer om detta läkemedel.

Du kan köpa laser, spray och receptfri kräm

Det finns också goda receptfria alternativ för hårborttagning och då tänker viförst och främst på laserbehandling. Även receptfria sprayer och kräm kan fungera, men effekterna från dessa är inte mycket väl dokumenterat. Både laser för hårborttagning, liksom spray och kräm kan vi här i Sverige köpa från en ansedd onlinebutik som erbjuder snabb kundservice och gratis Leverans på ordrar över 499 kronor. Här kan hitta deras produkter för hårborttagning.

Hårborttagning med laser

Om du väljer den här metoden kan du välja mellan att gå till den professionella eller så kan du köpa en laser som är avsedd för hemmabruk. Fördelen med det förstnämnda är att det förmodligen brukasmycket bra utrustning och vi måste anta att du får behandling från personer med relevant utbildning. Nackdelen är priset som skulle kunna sluta vid väl över 10 000 kronor. Läs om priset

Fördelen med att köpa egen laser är att du kan spara mycket pengar, att någonav produkterna är av hög kvalitet och att du kan göra allt själv hemma. Detta har blivit ett mycket populärt alternativ, och många svenskar väljer nu hårborttagning med hemma laser. En av de mest populära produkterna är Silk’n Glide 150.000 som när detta skrivs bara kostar 1300 kronor, och som kommer med en två års garanti. På sajten til nätbutiken som nämns ovan hittar du information om hemma lasrar för hårborttagning som du kan köpa på nätet.

Hårborttagning med kräm och spray

Som nämnts ovan, kan du köpa den receptbelagda krämen Vaniqa lagligt på nätet, men det finns också receptfria och billigare alternativ. Flera av dessa kan du läsa mer om och beställa på sajten till nätbutiken som nämnts ovan, och där hittar du även kräm för efterbehandling. När det gäller receptfria produkt för hårborttagning innehåller de flesta av produkterna ingredienserna med bevisad effekt och de kommer sannolikt att verka. Men inte förvänta dig samma effekt som från läkemedlet Vaniqa eller från laserbehandling. Du kan läsa mer om hårborttagning på denna och på denna sajt (engelska).