Vill du köpa Qlaira på nätet?

Qlaira är et preventivmedel som ger mindre blödningar, som innehåller et mer mer skonsamt östrogen och ger ett näst intill 100-procentigt graviditetsskydd. Nedan kan du läsa om möjligheten att köpa Qlaira och andra p-piller lagligt på nätet.

Att köpa Qlaira online

Om du är över 18, kan du nu lagligt köpa Qlaira och andra p-piller på nätet och du får också den nödvändiga recept. Beställning utförs på den svenska sajten till en online-klinik som är godkänd av de brittiska myndigheterna och som erbjuder snabb och diskret leverans från ett godkänd apotek. Från deras informativ sajt kan du köpa Qlaira, andra preventivmedel och andra läkemedel, såsom läkemedel mot fetma och medicin mot kondylom.

Observera att du i samband med din beställning av Qlaira måste fylla i ett formulär med frågor om egen hälsa. Detta samrådsformulär är viktigt eftersom det granskas av en läkare som överväger huruvida Qlaira är ett säkert preventivmedel för dig. Om detta är fallet kommer recept skrivas ut och din beställning kommer inom kort tid att förpackas och levereras från et brittisk apotek.

Det är lagligt och det är säkert

Vi kan garantera att det är helt lagligt att köpa Qlaira och andra läkemedel från den klinik som diskuterats ovan. Dessutom är det helt säkert, eftersom du erbjuds äkta Qlaira som skickas från ett EU-godkänd apotek och eftersom en läkare bedömer om det är rätt behandling för dig. Det senare kräver dock att du är uppriktigt när du fyller i det medicinska frågeformuläret . Ytterligare information kan hittas där du kan beställa p-piller lagligt på nätet.

Obs: De flesta sajter som erbjuder läkemedel på nätet är olagliga. Beställa  aldrig Qlaira eller andra receptbelagda läkemedel från en webbplats som inte erbjuder medicinsk rådgivning och recept. I värsta fall erhåller du med ett olagligt och skadligt produkt och i bästa fall bryter du mot lagen. Läs om olagligt onlineapotek

Om detta preventivmedel

Qlaira är ett relativt nytt preventivmedel som är särskilt utformade för att förhindra kraftiga blödningar och oregelbunden mens. Dessutom är detta p-piller som inte bör minskad den sexuella lusten, snarare tvärtom. Vad som annars skiljer Qlaira från andra p-piller är att den bygger på en syntetisk substans som i kroppen kommer att förvandlas till en kvinnas naturliga östrogen, liksom något som kallas dynamisk dosering. I korthet innebär detta att mängden av aktiv beståndsdel är beroende av var du är din menstruation.

Qlaira kan precis som alla andra p-piller orsaka biverkningar, särskilt fram till kroppen har blivit vana vid det nya läkemedelet. Illamående, akne och förstoppning är exempel på biverkningar som inträffar och det finns inte någon som inte ska ta Qlaira. Dessa inkluderar kvinnor som är gravida, ammande kvinnoer, kvinnor med diabetes eller kvinnor som kämpar med migrän. Viktig information om biverkningar, utsatta grupper och användning finns på den svenska sajten til den onlineklinik där du lagligt kan köpa Qlaira och i bipacksedeln. Mer information om detta preventivmedel hittas här.

Källhänvisningar :

  • http://www.fass.se/LIF/product?nplId=20071129000015
  • https://treato.com/Qlaira/?a=s
  • http://qlaira.com/en/hcp/practice-tools/starting-qlaira/index.php