Var kan man köpa Alli?

Alli bantningspiller eliminerar upp till 25 procent av fettet vi konsumerar och det betyder goda möjligheter för att gå ner i vikt. I den här artikeln kan du läsa om hur man kan köpa Alli på nätet och om varför dessa bantningspiller fungerar.

Att köpa Alli

Nu är det åter igjen möjligt att köpa Alli som för närvarande endast säljs online. Beställning kan göras från denna e-hälsotjänsten som erbjuder gratis levernas, konkurrenskraftiga priser och diskret leverans. På deras sajt finns detaljerad information om försäljningsvillkor och allt från effekt till biverkningar. Om du vill köpa Alli kan du gå till nätbutikens svenska sajt.

Därför fungerar dessa bantningspiller

Förklaringen till varför Alli fungerar så bra är helt enkelt den aktiva substansen Orlistat som också är den aktiva ingrediensen i läkemedlet Xenical. Orlistat är en substans som ger minskat fettupptag och effekten är mycket väl dokumenterad. Vad som händer är att en del av fettet blockeras så att det inte absorberas i matsmältningssystemet, utan försvinner från kroppen när du går på toaletten.

Mängden Orlistat som finns i Alli tar bort ungefär 20 procent av det fett vi äter och mängden orlistat är så liten att du kan köpa Alli utan recept. När det gäller Xenical är mängden mycket större och detta bantingsmedel är därför receptbelagt. Du kan ändå köpa Xenical på nätet utan att ha recept från tidigare, om du väljer en onlineklinik som erbjuder medicinsk konsultation. Läs mer om hur du beställer Xenical. Kontrollera även var du kan köpa det nya bantningsmedlet Mysimba.

Information om Alli

Alli bantningspiller innehåller som nämnd Orlistat som är ett läkemedel och det innebär att biverkningar kan förekomma. Först och främst innebär det risk för biverkningar som diarré, gasbildning, med fler och sådana biverkningar kan inträffa på grund av mängden fett som ska ur kroppen vi avföring. Den nya utgåvan av Alli som du nu kan köpa på nätet innehåller en mindre mängd av orlistat och orsakar därför färre biverkningar.

Biverkningar kan alltid uppstå vid användning av läkemedel och feta måltider ökar risken för sådana effekter. Vi betonar att Alli betraktas som en säker behandling för fetma och de alla flesta användare har goda erfarenheter med Orlistat, både genom användning av Alli eller Xenical. Information om biverkningar och mer, finns i nätbutiken där du kan köpa Alli och här kan du läsa om användningen av Orlistat. Här finns användare som har delat sina erfarenheter med Orlistat. Här finns en kolhydratblockerare som funkar

Källhänvisningar :

  • http://www.webmd.com/drugs/2/drug-148551/alli-oral/details
  • http://www.drugs.com/alli.html
  • http://www.myalli.com/
  • http://www.drugs.com/comments/orlistat/for-obesity.html