Hur köpa läkemedel mot malaria online?

Om du tänker resa till riskområden, är det viktigt att använda medicin för att förhindra malariautbrott, en sjukdom som i värsta fall kan vara dödlig. På nätet kan du nu lagligt köpa läkemedel mot malaria och du hittar också mycket användbar information.

Köpa malariatabletter på nätet?  

Från denna online klinik kan vi här i Sverige säkert och lagligt köpa läkemedel mot malaria och vi kan välja mellan tre olika läkemedel, som du kan läsa mer om nedan. Från klinikens sajt kan du enkelt beställa de malariatabletter du vill med recept inkluderad, eftersom medicinsk konsultation ingår. Du fyller helt enkelt i ett medicinsk frågeformulär som granskas av en läkare som skriver ett recept om behandlingen är säker för dig. Din beställning med malaria medicin vill sedan förpackas och levereras från ett godkänd apotek och det i en diskret förpackning.

Säker och laglig beställning på nätet

Läkemedelsverket bekräftar på sin hemsida att vi här i Sverige lagligt kan köpa läkemedel mot malaria och andra godkända läkemedel på nätet, notera om reglerna följs. När du beställer malariatabletter från den online klinik som diskuterats ovan, kan vi garantera att så är fallet och medicinsk konsultation betyder allt är också helt säkert. Om du väljer att beställa läkemedel mot malaria från deras sajt får du en diskret behandling från en ansedd klinik som har strikta riktlinjer när det gäller privatlivet. Dessutom är både den läkare som bedömer din beställning, och det apotek som levererar denna godkännda av EU. Läs mer i artikeln köpa läkemedel

OBS: Det finns många webbplatser som säljer illegala mediciner och dessa är ofta falska kopior som kan vara skadliga. Köp aldrig malariatabletter eller andra läkemedel från en webbplats som inte erbjuder samråd med EU-godkänd läkare. Läs mer om olagliga och farliga läkemedel.

Dessa läkemedel kan vi beställa

Lariam, Malarone och Doxycyklin är de läkemedel mot malaria som vi här i Sverige lagligt kan beställa från den onlineklinik som diskuterats ovan. Vad du ska välja beror dels på var du ska resa, om du är känslig för läkemedel, om du är gravid, och mer. Viktig information finns på sajten til den klinik där du kan köpa malariatabletter, på drugs.com och i bipacksedlerna.

Lariam innehåller det verksamma ämnet mefloquine, vilket är ett läkemedel avsett för att förhindra att användaren smittas av malaria. Det verkar genom att bekämpa den orsakande parasiten och dödar malariaparasiterna i blodet. Lariam används både som förebyggande vård och som behandling av malaria. Malarone eller Doxycyklin rekommenderas dock (oftast) och den senare är en välkänd antibiotikum som används mot en rad sjukdomar.

Viktigt

Det är inte alla som kan köpa läkemedel mot malaria från den online klinik vi rekommenderar och dessa bör inte heller få ett recept från allmänläkaren. Anledningen är att vissa utsatta grupper inte kan använda vissa läkemedel och Malarone bör till exempel inte användas av gravida kvinnor, ammande mödrar eller människor med njursjukdom.

Det är också så att alla läkemedel kan orsaka biverkningar och information om detta finns i bipacksedeln, och på sajten til den klinik som erbjuder dig att beställa malariatabletter på nätet. På deras webbplats finns också användbar information om malaria. Observera även att myggmedel och andra metoder också är viktiga när det gäller att förebygga malariainfektion. Ytterligare information om malariamedicin , infektion och förebyggande finns på folkhalsomyndigheten.se.

 

Källhänvisningar:

  • http://www.drugs.com/
  • http://www.folkhalsomyndigheten.se/amnesomraden/smittskydd-och-sjukdomar/smittsamma-sjukdomar/malaria/
  • http://www.1177.se/Fakta-och-rad/Sjukdomar/Malaria/