Köpa Primolut-Nor online

Vill du skjuta upp mensen? Nu kan du köpa Primolut-Nor på nätet och det är både säkert och lagligt. Du får också den nödvändiga recept för detta läkemedel  som även är känd under namnet Norethisterone.

Hur köpa Primolut-Nor online?

Människor i Sverige kan nu köpa Primolut-Nor och andra läkemedel lagligt på nätet. Detta är möjligt eftersom denna online-klinik erbjuder medicinsk konsultation med EU-godkänd läkare så att allt händer enligt reglerna. Både medicinsk konsultation, recept och leverans ingår i priset och på klinikens informativ svenska sajt hittar du mer information om beställning Primolut Nor, även känd som Norethisterone.

Att köpa Primolut från denna online-klinik är enkelt och helt säkert eftersom en läkare bedömer om detya är en säker behandling för dig. Du fyller enket i ett samrådsformulär  som en läkare granskar och som ligger till grund för dig att få ett recept. Om du säkert kan använda Primolut-Nor (Norethisterone) för att skjuta upp mensen vil din beställning inom kort tid att förpackas och levereras från ett brittisk apotek och det i en diskret förpackning.

Lagligt på nätet

Läkemedelsverket bekräftar att det är tillåtet att importera receptbelagda läkemedel, markera dig så länge som reglerna följs. Därför är det helt lagligt att köpa Primolut-Nor från den onlineklinik som diskuterats ovan, eftersom de opererar 100 procent lagligt, något som myndigheterna har bekräftat . Observera även att detta online klinik har strikta sekretesspolicy och att de också erbjuder en rad andra läkemedel som p-piller, potensläkemedel och medicin för kondylom.

Om denna behandling

Om du väljer att köpa Primolut-Nor får du ett läkemedel som sällan orsakar biverkningar, som kan användas av de flesta kvinnor och som är särskilt utformad för att skjuta upp mensen. Du kan fördröja mensen i upp till 14 dagar och Primolut kan också användas för att minska smärta under långa mensperioder.

Trots att Primolut-Nor anses vara en säker behandling för att skjuta upp mensen kommer det alltid att finnas en risk för biverkningar i samband med användning av läkemedel. Illamående och huvudvärk är exempel på relativt vanliga biverkningar och du bör också notera att inte alla ska använda detta produkt. Mer information om biverkningar och utsatta grupper finns hos den klinik där du kan köpa Primolut-Nor och där du också kan läsa om användning. Viktig information finns också i bipacksedeln. Här kan du läsa om erfarenheter från Primolut Nor och här kan du läsa om Differin.

Källhänvisningar :

  • http://patient.info/medicine/norethisterone-for-painful-or-heavy-periods-primolut-n-utovlan
  • http://xpil.medicines.org.uk/ViewPil.aspx?DocID=23891
  • http://www.fass.se/LIF/product?1&nplId=19640429000038&docType=7
  • http://www.familjeliv.se/forum/thread/69898711-skjuta-upp-mensen-med-primolut-nor-nagon-med-erfarenhet