Hur köpa Priligy lagligt?

Visste du att Priligy ökar den sexuella uthållighet med upp till 300 procent och att detta är det första godkända läkemedlet mot för tidig utlösning? Nu kan du köpa Priligy på nätet med recept inkluderad.

Hur kan du köpa Priligy?

Du kan köpa Priligy på nätet och det med recept inkluderad. Det gör du helt lagligt från denna godkända online klinik som erbjuder både medicinsk konsultation och recept som ingår i priset. Göra säkert och enkelt din beställning och fylla i ett medicinsk frågeformulär som utvärderas av en legitimerad läkare. Om du kan använda Priligy vill ett recept skrivs ut och din beställning kommer att paketeras och skickas från en auktoriserad apotek, vanligtvis inom 24 timmar.

Säker och laglig beställning på nätet   

Enligt de svenska myndigheterna kan privatpersoner köpa Priligy och andra läkemedel på nätet, om vissa kriterier uppfylls. Bland annat måste köpet vara för personligt bruk och du måste beställa läkemedel från en aktör som driver lagligt innom EU. Om du väljer att köpa Priligy från det online klinik som diskuterats ovan, kan vi garantera att allt går helt lagligt. Det är också helt säker eftersom en läkare säkerställer rätt behandling, därför att det endast användas godkända läkare och apotek, och eftersom du erbjuds en konfidentiell behandling med fokus på personlig integritet och eftersom du bara erbjuds autentiska läkemedel.

OBS: Möjligheten att köpa Priligy existerar bara för att detta online kliniken erbjuder medicinsk konsultation. Undvik till varje pris tvivelaktiga onlineapotek som erbjuder förfalskade läkemedel. Läs mer i vår artikel om olagliga nätapotek.

Information om priset

Priligy är ett relativt dyrt läkemedel. Många väljer ändå att använda Priligy och förklaringen till det är den goda effekt mot för tidig utlösning. Lägg märke till att medicinsk konsultation, recept och leverans ingår i priset, vilket innebär att du kan spara mycket pengar på större order av Priligy. (Det finns varken lagligt eller möjligt att boka mer än 3 månaders förbrukning).

Lite om Priligy

Priligy baseras på den aktiva ingrediensen dapoxetin som är mycket effektiv mot för tidig utlösning, även känd som för tidig sädesavgång. I själva verket kliniska studier visar at du kan förbättra din sexuella uthållighet med upp till 300 procent, vilket är imponerande. Priligy (dapoxetin) verkar genom att fördröja de kemiska reaktioner som leder till utlösning, så att du kan vara sexuellt aktiv under en längre period.

Viktig information om utsatta grupper, biverkningar, dosering, och mer information finns på medicines.org.uk, liksom i den online klinik varifrån du lagligt kan köpa Priligy utan recept. När det gäller biverkningar dessa är oftast korta och milda, såsom huvudvärk, nästäppa, och muntorrhet. Vissa utsatta grupper bör inte ta Priligy och det gäller bland annat män med hjärtproblem och män som har problem med levern. Här kan du läsa mer om för tidig utlösning

Källhänvisningar:

  • http://www.netdoctor.co.uk/sex-and-relationships/medicines/priligy.html
  • http://www.rfsu.se/sv/Sex–relationer/Sexuella-problem/Tidig-utlosning/
  • http://nhi.no/foreldre-og-barn/foreldre/sex/for-tidlig-utlosning-28141.html
  • https://www.medicines.org.uk/emc/medicine/28284/SPC/Priligy+30+mg+and+60+mg+film-coated+tablets/