Hur köpa grönt kaffe kapslar?

Vill du köpa grönt kaffe kapslar? Trovärdiga studier som utförts av oberoende forskning visar att extrakt av färska gröna kaffebönor brukar ge en betydande viktminskning. Les om hur du kan kjøpe gröna kaffebönor.

Vill du köpa grönt kaffe kapslar?

Efter vad vi känner till är bara möjligt att köpa grönt kaffe kapslar på nätet och du kan göra din beställning från försäljarens kampanjsajt. Där finns också information om detta bantingsmedel, liksom ett mycket bra erbjudande som ger dig en månads leverans av Konjak Superfiber till 49 kronor. Med en ordinarie pris på 400 kronor kan du med andra ord spara mycke pengar. Kom ihåg att läsa prenumerationsvillkoren.

Gröna kaffebönor er ett effektiv bantningsmedel

Vittnesmål från människor som har förlorat vikt med hjälp av  gröna kaffebönor finns det många av på engelskspråkiga internetfora. Dessutom finns det många vetenskapliga studier där försökspersoner med hjälp av grönt kaffe kapslar har uppnått en betydande viktminskning och genomsnitten ligger på 7-10 kg inom 2-4 månader.

Orsaken till denna goda effekt er att gröna kaffebönor innehåller en hel del klorogensyra, vilket inte är fallet med rostade kaffebönor, och det är detta verksamma ämne som i hög grad ger viktminskning. Det är med andra ord endast kapslar med färska gröna kaffebönor, klorogensyra eller Svetol du ska köpa. Svetol är ett varumärke som ofta används på extrakt från färska gröna kaffebönor och som egentligen bara är ett annat namn för klorogensyra.

Hur fungerar grönt kaffe kapslar?

Grönt kaffe kapslar hjälper dig att gå ner i vikt på olika sätt och ett av dessa är ökad fettförbränning. Den ökade fettförbränning uppnås delvis på grund av ökad metabolism och delvis på grund av att Svetol (klorogensyra) stimulerar ökad förbränning av lagrat kroppsfett. Den andra effekten av gröna kaffebönor är att kroppens upptag av kolhydrater minskar avsevärt, vilket innebär att det bildas mindre nytt fett. Det är med andra ord klorogensyra som ger bantningseffekt, bland annat i form av högre fettförbränning.

Väl dokumenterad

Som nämnts är effekten av gröna kaffebönor väl dokumenterad bland annat genom trovärdiga studier utförd av kända forskningsinstitutioner och publicerade i ansedda tidskrifter. Här är ett litet urval av studier som bevisar att bantning med grönt kaffe kapslar med all sannolikhet kommer att ge dig en betydande viktminskning. Informationen har delvis tagits från den norska sajten SlankingHär finns mer informasjon om viktminskning.

  • I en studie som varade i 12 veckor uppnådde  försökspersonerna i genomsnitt en viktminskning på ca 7 kg, uteslutande genom att använda Svetol gröna kaffebönor. Studien publicerades i tidskriften Diabetes, Metabolic Syndrome and Obesity Journal.
  • Enligt sajten thehealthierlife.co.uk har Dr. Erling Thom varit ansvarig för två norska studier om effekten från grönt kaffe kapslar och i en av dessa uppnådde försökspersonerna i genomsnitt en viktminskning på 5,4 kg på 90 dagar. Den andra studien var en dubbelblind studie och varade 60 dagar. Deltagare som fick gröna kaffebönor gick ned i genomsnitt 5 kg, medan kontrollgruppen i genomsnitt uppnådde en viktminskning på 2,4 kg.
  • I en 60-dagars dubbelblind studie vid Antonio e Margherita hospital i Italien blev 50 testpersoner indelade i två grupper. Den grupp som fick placebo uppnådde en genomsnittlig viktminskning på 2, 4 kg, medan försökspersoner som fick grönt kaffe kapslar uppnådde en genomsnittlig viktminskning på 4,9 kg. Studien publicerades i tidskriften Phytotherapie.
  • En annan studie på effekten från gröna kaffebönor publicerades på sajten BioMed Central och denne studie har fått positivt omnämnande på av Discovery Channel. Ledaren för denna studie, Dr Hiroshi Shimoda förklarade att grönt kaffe kapslar ger en signifikant ökad fettförbränning.

 

  • Här kan du läsa om Condyline
  • Här kan du läsa om Tetracyklin
  • Här kan du läsa om Yasmin
  • Här kan du läsa om Vaniqa
  • Här kan du läsa om Doxycyklin