Hur köpa Evra plåster på nätet?

Evra plåster fungerar lika bra som p-piller och det finns många fördelar som är förknippade med användningen av detta preventivmedel. Du kan läsa mer om i den här artikeln och du hittar även information om möjligheten att lagligt få recept och köpa Evra p-plåster på nätet.

Hur köpa p-plåster online?

Om du är över 18 år gammal och bor i Sverige kan du lagligt köpa Evra plåster och andra preventivmedel från denna ansedda online klinik. Du kan också köpa p-plåster tryggt, eftersom medicinsk konsultation är inkluderad i priset. Du gör enkelt din beställning på deras sajt och i detta avseende fyller du i ett medicinsk frågeformulär. Detta formulär vill sedan granskas av en legitimerad läkare som överväger om detta är en säker preventivmedel för dig. Om du säkert kan använda Evra plåster kommer sedan en EU-godkänd apotek packa och skicka din beställning i en diskret förpackning.

Detta är tryggt och lagligt

Att köpa Evra p-plåster på nätet är helt lagligt och helt säkert, så länge beställning görs från den onlineklinik vi länkar till ovan. Detta är en seriös aktör som regleras av de brittiska myndigheterna, som ser till att alla regler följs, som bara erbjuder certifierade och äkta läkemedel, som erbjuder diskret behandling och som har strikta regler när det gäller att skydda privatlivet. Vi kan garantera att du lagligt kan köpa p-plåster från denna klinik och här finns information om varför det är möjligt att beställa preventivmedel och andra läkemedel online.

OBS: De allra flesta webbplatser som säljer läkemedel på nätet är  olagliga och de säljer ofta förfalskade kopior som kan vara skadliga. Köp aldrig Evra plåster eller andra läkemedel från webbplatser som inte erbjuder medicinsk rådgivning. Läs mer om illegala droger.

Om p-plåster

Evra plåster ger som nämnts samma skydd mot oönskad graviditet som p-piller och enligt lommelegen.no är siffrorna som följer. Om 100 kvinnor använder Evra under ett år vill 0,6 av dessa bli gravida. Om du väljer att köpa Evra p-plåster mottar du med andra ord ett preventivmedel som ger mer än 99 procent skydd mot graviditet.

Lommelegen skriver förresten också om andra fördelar med Evra plåster och för många är det nog särskilt två punkter som kommer att vara viktiga. Först att Evra mycket sällan orsakar viktökning och för det andra att detta p-plåster kan vara mycket effektiv mot akne. Andra fördelar med Evra p-plåster är att det kan mildra mensvärk och ge mer regelbunden mens.

Evra p-plåster måste bytas var sjunde dag och efter 3 veckor bör det finnas en veckas paus innan nytt plåster appliceras. Du måste med andra ord inte längre komma ihåg preventivmedel varje dag, vilket naturligtvis är en fördel. När det gäller nackdelar kan Evra p-plåster, liksom alla andra läkemedel orsaka biverkningar. I allmänhet är dessa milda och kortlivade. Dessutom är det inte alla som kan använda denna preventivmedel, såsom kvinnor som kämpar med migrän.

Vid den klinik där du kan köpa Evra plåster finns information om biverkningar och sårbara grupper. Det finns också information om hur du använder Evra, inklusive tips om var på kroppen plåstret bör bifogas. Denna information finns även tillgänglig i bipkacksedeln. Information om andra preventivmedel du kan köpa på nätet, har vi lagt ut i detta avsnitt där du bland annat kan läsa om köp av Yasmin.

 

Källhänvisningar:

  • http://www.1177.se/Tema/Sex-och-relationer/Preventivmetoder/P-plaster/
  • http://www.lommelegen.no/artikkel/p-plaster
  • http://www.umo.se/sex/Skydd-mot-graviditet/P-plaster/