Konjak Superfiber – Viktminskning med Glucomannan

Konjak Superfiber innehåller glukomannan som är ett EU-godkänt kostfiber som gör att du får i dig färre kalorier och som därmed hjälper mot fetma. I den här artikeln kan du läsa om hur detta bantningsmedel fungerar och du hittar tips om var man kan köpa Konjak Superfiber.

Vill du köpa Konjak Superfiber?

Efter vad vi känner till är bara möjligt att köpa Konjak Supefiber på nätet och du kan göra din beställning från försäljarens kampanjsajt. Där hittar du också information om denna produkt, liksom ett mycket bra erbjudande som ger dig en månads leverans av Konjak Superfiber till 1 kr. Med en ordinarie pris på 400 kronor kan du med andra ord spara mycke pengar. OBS: Denna produkten säljs inte längre. Här kan du köpa starkt glucomannan

Varför köpa glukomannan?

En mycket väl dokumenterad effekt är det bästa argumentet för att köpa glukomannan. Godkännandet från de europeiska hälsovårdsmyndigheterna (EFSA) är unik, spännande och bygger på noggranna bedömningar av studier och annan forskning. Detta är helt enkelt et bantingsmedel som fungerar och bland annat har norska NRK har  skrivit en artikel om glukomannan, med titeln ”Kosttilskuddet som gjør det slank.”

Om du kämpar för att gå ner i vikt eftersom du äter för mycket, finns det definitivt inget bättre bantningsmedel enn Konjak Superfiber som kortfattat förklarad fungerar på följande sätt. Detta är en kostfiber som expanderar i magen till en storlek som är upp till 300 gånger större. Det betyder att du inte kommer plågas av hungerkänslor som annars är vanligt under en diet.

Observera att glukomannan enligt studier kan också saktar ner upptaget av kolhydrater till blodomloppet, så att ditt blodsocker kommer i bättre balans. Annars har forskare visat att bantingsmedel som Konjak Superfiber kan absorbera fett och ta bort detta från kroppen. Vidare har forskare visat en positiv effekt jämfört med triglycerider. Kroppen använder triglycerider för  energilagring i fettceller och det är överviktiga och diabetiker som kämpar med för höga värden. Läs mer på norska sajten Glucomannan.

Godkänd av EFSA

EFSA har godkänt att glukomannan, även kallad konjakot, marknadsförs för viktminskning och att bentingsmedel som Konjak Superfiber rekommenderas. Det verkar kanske inte som någon stor nyhet, men i själva verket är det något av en sensation. EFSA har nämligen aldrig givit ett sådant godkännande för ett naturligt bantingsmedel och de är mycket kritiska i sina bedömningar.

Godkännandet säger, med andra ord en hel del om hur väl dokumenterade effekten av glukomannan från Konjak Superfiber är och det finns ingen anledning att ifrågasätta EFSA sin oberoende granskningar. Här kan du läsa om deras granskning av glukomannan. Kanadensiska hälsovårds-myndigheterna har dessutom också godkänt Bantingsmedel av typen Konjak Superfiber, med flera för viktminskning.

  • Här kan du läsa mer om viktminskning
  • Här kan du läsa mer om grönt kaffe kapslar
  • Här kan du läsa om bantningsmedisinen Xenical
  • Här kan du läsa om bantningsmedisinen Alli
  • Här kan du läsa om Pulmicort Turbohaler