God erfarenhet med SmokeSmart

SmokeSmart med nikotin finns i olika smaker och är en av världens mest populära e-cigaretter . Om du kämpar för att sluta röka, kan vi nästan garantera att dessa e-cigaretter ger dig goda erfarenheter och nu kan du köpa SmokeSmart på nätet.

Hur köpa SmokeSmart?

Kämpar du för att sluta röka, eller har du dåliga erfarenheter med uppladdningsbara e-cigaretter. Då bör du överväga att köpa SmokeSmart som du lätt kan beställa online. När det gäller priset kostar en månads förbrukning inte mer än 499 kronor och nya kunder dra nytta av en mycket bra erbjudande. Detta erbjudande ger dig två veckors gratis SmokeSmart. Du kan läsa mer om erbjudandet och köpa Smoke Smart på återförsäljarens kampanjsajt. Observera att dessa e-cigaretter är lätta att använda, och att porto ej ingår.

För goda erfarenheter

Det finns flera skäl till att många har goda erfarenheter med SmokeSmart och ett av dessa är möjlighet att välja bland olika smaker. Hä kan med andra ord alla hitta sin favorit och en av smakerna är naturligtvis den klassiska smaken av vanliga cigaretter. En annan sak som många har god erfarenhet är att SmokeSmart är så kallade engångs e-cigaretter. Detta är med andra ord e-cigaretter som du inte måste ladda och fylla på. Allt är riktigt så bekvämlig och notera att 1 SmokeSmart e-cigg motsvarar upp till 2,5 förpackningar av vanliga cigaretter.

Är e-cigaretter lagliga i Sverige?

Trots att väldigt många har goda erfarenheter med SmokeSmart och andra e-cigaretter som stöd som för att sluta röka, är myndigheterna fortfarande skeptiska. När detta skrivs är det enligt Läkemedelsverket inte lagligt att sälja e-cigaretter med nikotin i Sverige, men enligt den här artikeln, finns det mycket tvivel och osäkerhet kring detta. Vad vi kan bekräfta är att e-cigaretter med nikotin klassas som läkemedel och att vi här i Sverige lagligt köpa läkemedel på nätet från andra EU-länder. Det är med andra ord lagligt att köpa SmokeSmart online. Här finns de norska reglerna.

Fördelar och nackdelar

Hur bra det är att använda e-cigaretter med nikotin är experterna oense om och det behövs mer forskning innan man kan på ett tillförlitligt sätt att avgöra hur SmokeSmart och liknande produkter påverkar hälsan. Men vad som verkar vara säkert är att e-cigarett kan ge en enorm hälsofördel om den används som en ersättning för vanliga cigaretter. Om målet är att sluta röka rekommenderar de flesta experter e-cigaretter och utöver förbättrad hälsa kan du spara mycket pengar på detta sätt.

Här kan du läsa om den nikotinfria behandlingen Champix

Om du för närvarande inte röker vill det vara en dålig idé att köpa Smoke Smart med nikotin. Detta beror delvis på att ingen säkert vet hur e-cigaretter med nikotin påverkar hälsan och dels för att nikotin är beroendeframkallande. I korthet rekommenderas dey endast att köpa SmokeSmart med nikotin om syftet är att sluta röka och om så är fallet, är vi rimliga säkra på att din erfarenhet kommer att vara bra.